Ön talep toplayan İzmir konut projeleri!
Yakın zamanda resmi satış süreçleri başlayacak olan pek çok projede ön talep toplama dönemi devam ediyor. Ön talepte bulunanlar için satış öncesi indirimli fiyat avantajı sunan İzmir konut projeleri şöyle:

Şehrin Evleri Bornova
Özemeksan İnşaat tarafından inşa edilen Şehrin Evleri Bornova projesi ön talep topluyor. 5 bloktan oluşan Şehrin Evleri Bornova projesi 4.400 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. 1+1 2+1 3+1 daire ve ticari ünitelerin bulunduğu Şehrin Evleri Bornova projesinde 102 ünite yer alıyor. Şehrin Evleri Bornova projesinde 1+1 konutlar 78 metrekare - 81metrekare arasında, 2+1 konutlar: 113 metrekare - 122 metrekare arasında ve 3+1 konutlar: 137 metrekare - 151 metrekare arasında tasarlanıyor.



Şehrin Evleri Bornova ön talep formu için tıklayınız.

Coordinat Bornova
İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan Coordinat Bornova projesi ön talep topluyor. 2 blok şeklinde yükselen Coordinat Bornova projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. 500 adet daireden oluşan Coordinat Bornova'da daireler full eşyalı şekilde teslim ediliyor. Aidat istemeyen tek proje olarak yükselen Coordinat Bornova'da 1+0'lar 374 adet B blokta, 1+1'ler 108 adet ile 2+1'ler 18 adet A blokta yükseliyor.



Coordinat Bornova ön talep formu için tıklayınız.

Mahall Bomonti
Türkerler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesi ön talep topluyor. İzmir Tarihi şaraphane arazisinde inşa edilecek Mahall Bomonti İzmir projesinde 9 eski fabrika binası restore edilerek, İzmir’e gösteri ve sanat merkezi kazandırılması hedefleniyor. 41.5 dönüm arazi üzerinde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesinde rezidans, ofis ve restoran yer alıyor. 

Mahall Bomonti ön talep formu için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181