Ontan İnşaat İzmir projeleri!
Konut projelerini inşaa etmeye devam eden Ontan İnşaat İzmir projeleri detaylarını sizler için araştırdık. Ontan inşaat bu zamana kadar toplam 5 projesinin inşaat çalışmalarını tamamladı. Konut alıcılarını merak ettiği Ontan İnşaat İzmir projeleri şu şekilde;

Modda Bulvar
Ontan İnşaat imzası taşıyan Modda Bulvar projesinde daireler 2+1, 3+1, 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 79 metrekare ila 232 metreakre arasında değişim gösteriyor. Modda markası ile inşa edilen proje Ontan İnşaat projeleri arasında yer alıyor. İzmir Bornova'da konumlandırılan projede 1050 daire bulunuyor. Modda Bulvar örnek daire için tıklayınız.

Modda Bayraklı 
Toplam 97 adet premium dairenin bulunduğu Modda Bayraklı projesinde kat bahçeleri, geniş balkonları, fitness salonu, SPA merkezi, açık yüzme havuzu bulunuyor. Ontan İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşuyor. Modda Bayraklı nerede? Tıklayınız.

Ontan Bayraklı
İzmir Bayraklı'da yükselen Ontan Bayraklı projesinde 1+1 ve 2+1 dairelerin yanısıra modern ofisler ve AVM’den oluşuyor. Mimari konsepti, fark yaratan Ontan yaratıcılığından izler taşıyan proje yeni ve özgürlükçü bir iş yaşam anlayışı sunuyor. Ontan Bayraklı nerede? Tıklayınız.

Modda Suites
Ontan İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Modda Suites projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ila 104 metrekare arasında değişiklik gösterecek. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunacağı Modda Suites projesi 7 katlı tek blok olarak inşa edilecek. Modda Suites projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Modda Port
Karma konsepte sahip olacak olan projede 9. kattan 16. kata kata kadar home officeler ve 16. kattan 25. kata kadar rezidanslar bulunacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Modda Port projesinde Ontan İnşaat yeni projeleri arasında yer alıyor. Modda Port teslim tarihi için tıklayınız.

Ontan İnşaat İzmir projeleri detaylarıile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr







 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181