Oyak Ballıkuyumcu ne zaman başlayacak?
Rezidans ve ticari üniteleri ile karma konseptiyle yükselecek olan Oyak Ballıkuyumcu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

1.9 milyon metrekare alan üzerinde konumlandırılacak olan Oyak Ballıkuyumcu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını verecek olursa eğer şu anda proje planlama ve geliştirme aşamasında. Ankara Eskişehir yolu üzerinde konumlandırılacak olan Oyak Ballıkuyumcu projesinin önümüzdeki yıllarda başlanması bekleniyor. Ankara’daki Balıkuyumcu bölgesinde konumlandırılacak olan proje yaklaşık 2 milyon metrekare alan üzerinde gelir paylaşımı modeli ile hayata geçirilecek.

Henüz planlama ve geliştirme aşamasında olan Oyak Ballıkuyumcu projesi dışında ayrıca Oyak İnşaat Ankara Çankaya, Ankara Çayyolu, Ankara Zirvekent ve Ankara Eryaman konut projelerini tamamlayarak teslimlerini gerçekleştirdi. Oyak İnşaat şu anda Ankara Eryaman'da yükselen Oyak Göksupark projesinin satışlarına da devam ediyor. Oyak Göksupark fiyatları ve proje hakkında tüm bilgiler için tıklayınız.

Oyak Ballıkuyumcu ne zaman başlayacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdantakip edebilirsiniz.

Oyak Ballıkuyumcu projesi nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysun Özkan 1 yıl önce

Projede arsa alımı yapabiliyor muyuz ?

Avatar
Aysun Özkan 1 yıl önce

Projede arsa alımı yapabiliyor muyuz ?proje ne zaman başlayacak

banner182

banner181