Oyak İzmir Urla projesi!
%100 OYAK iştiraki olarak Ankara’da kurulan Oyak; İzmir-Urla’da 368 dönümlük arazi üstünde yeni bir konut projesi geliştirecek. Planlama ve geliştirme aşamasında olan Oyak İzmir Urla projesi detayları henüz netlik kazanmadı.

Oyak İzmir Urla projesi dışında İzmir de daha önce İzmir Buca Konutlarını inşa ederek tamamlayan Oyak İnşaat; 2015 'te İzmir Buca Konutları 1 . Etap, 2016'da İzmir Buca Konutları 2 . Etap 1. faz ve 2017'de ise İzmir Buca Konutları 2 . Etap 2. fazın  teslimlerini gerçekleştirmişti. 

Bu güne kadar sadece Oyak üyelerine yönelik konut projeleri gerçekleştiren OYAK, Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kurarak gayrimenkul sektörüne giriş yaptı.  Yalova, Ankara, İzmir gibi farklı bölgelerde Emlak Konut’tan toplamda 4 milyon metrekare arsa alan Oyak İnşaat bu bölgelerde projeler geliştiriyor.

Oyak bu güne kadar Türkiye genelinde 35 projede, 11.603 adet konut inşaatını tamamlayarak teslimlerini gerçekleştirdi. 

Oyak İzmir Urla projesi ile ilgili detaylar netlik kazandığında sayfamızdan yer alacaktır. 

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181