Palandöken 1071 projesi Eylül 2018'de teslim edilecek!
Kurulduğu 1986 yılından bu yana 10 binden fazla konut üreten, kamuda birçok başarılı projeye imza atan Palandöken İnşaat, Türkiye ve İzmir için nitelikli projeler üretmeye devam ediyor. İlk olarak Tekirdağ Şarköy'de 104 adet villa yapımıyla inşaat sektörüne adım atan Palandöken İnşaat'ın İzmir'de halen devam eden iki projesi bulunuyor. Bugüne kadar ürettikleri tüm projelerin odağında insanın bulunduğunu kaydeden Palandöken İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binalı Ünal, Palandöken İnşaat olarak en önemli önceliklerinin insanların can güvenliği ve kentsel dönüşüm olduğuna değinirken, Karabağlar'da hayata geçirdikleri Palandöken 1071 Projesi hakkında da bilgi verdi.

120 metrekareden oluşan 3 + 1 tipte 120 daireden oluşan projede 8 bin metrekare yeşil alan bulunduğunu söyleyen Binali Ünal, sözlerine şöyle devam etti: "Projemizde çocuklarımız için oyun parkları ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. İnşaatımızı çok sağlam bir zeminde gerçekleştiriyoruz ve hemen hemen tüm dairelerimiz deniz görüyor. Ada bazmda bir planlama yapıyoruz. Karşı tarafta 120 dairelik bir projemiz daha mevcut. Bu bölgede yaklaşık 2 bin 2 bin 500 konut üretmiş olacağız. Projemizi Eylül 2018'de teslim etmeyi planlıyoruz. Projemiz akıllı binalardan oluşan rezidanslar şeklinde. 3 blok 7 kattan, 1 blok da 13 kattan oluşuyor" dedi.

Gözlem Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181