Pana Yapı'nın Cennet Bahçesi projesi satışta!
Pana Yapı’nın uzun zamandır beklenen konsept projesi ‘Çeşme Jardin Eden’, yalnızca Çeşme’nin değil, bölgenin de en özel projelerinden biri olarak tanımlanıyor. Satışa açılan ilk etabının yüzde 25’inin ön talep yoluyla sahibini bulduğu Çeşme Jardin Eden’e yoğun ilgi de devam ediyor.

Az katlı, yatay yaşam konsepti
Her biri birbirinden farklı 118 villa ve toplam 3 ayrı konakta40 rezidanstan oluşan ve toplam 124 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilen ‘Çeşme Jardin Eden’,az katlı yatay yaşam tarzını yansıtan konseptiyle Ege’de eşsiz bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Her villanın ve her sokağın denize baktığı ‘Jardin Eden’, ferah meydanları, lavanta çiçekleri arasındaki keyifli yürüyüş yolları, ıhlamur kokuları arasındaki bisiklet parkurları, küp taşlı yolları, taş duvarları, kemerleri, seyir terasları, huzur vadeden kameriyeleri, zeytin atölyesi ve isteğe bağlı olarakişlenebilen bahçe alanlarıyla, hayalleri gerçeğe çeviriyor.

Tüm bu özellikleriyle ‘Jardin Eden’, tarihi, kültürü, mimarisi ve doğal güzellikleriyle, Bordeaux, Abu Dabi, Barcelona, Sydney gibi dünyaca ünlü destinasyonlarla yarışan, zengin mutfağı ve başta zeytin olmak üzere bölgede yetişen ürünlerden olağanüstü lezzetleriyle dünyada kendinden övgüyle söz ettiren Çeşme ile de bütünleşmiş durumda.Tüm bunların yanı sıra Jardin Eden’de yaşamı kolaylaştıracak, teknolojiyi doğallıkla bütünleştiren ayrıntılar da dikkat çekiyor.

‘Jardin Eden’de zengin sosyal donatılar, hamam, fitness, sauna, özel havuzlar ve çocuk havuzlarının yanı sıra; akıllı ev sistemi, yerden ısıtma sistemi. arıtma su sistemi, usb prizler, güvenlik hizmetleri dahilinde 24 saat özel güvenlik ve housekeeping hizmetleri de yer alıyor. Projeye 800 metre uzaklıkta özellikle tertemiz denizi ve yumuşak kumsalıyla ev sahiplerinin kullanımına açık bir plajı da bulunan ‘Çeşme Jardin Eden’, ayrıca termal özellikleriyle Türkiye’nin ve dünyanın en özel plajlarından biri olan Ilıca Plajı’na da 6 km, Alaçatı merkeze 6 km mesafede bulunuyor.

Star 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181