Park Yaşam Ataşehir Çiğili'de yükseliyor!
İZKA İnşaat, proje ortağı Gültekinler İnşaat ile stresten uzak şehir hayatının kapılarını İzmir Çiğli'de aralıyor. Çiğli Ataşehir'deki Park Yaşam Ataşehir projesi, yatırımcısının da yüzünü güldürecek. Doğa ile iç içe bir yaşam sunan proje, ilkleri de içerisinde barındırıyor.

Park Yaşam Ataşehir'in eşsiz konumuyla diğer projelerden ayrıldığını belirten İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Son yıllarda artan nüfus, şehir yaşamında konumun önemini ön plana çıkardı. Biz de bunu dikkate alarak şehrin merkezinde, şehrin stresinden uzak bir yaşamı amaçladık ve projemizi avantajlı bir konumda hayata geçirdik. Park Yaşam Ataşehir, metro istasyonuna 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde, bölgenin 650 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesi ve özel hastanelerin yanı sıra özel okulların ve alışveriş merkezlerinin yanı başında yer alıyor" ifadelerini kullandı.

AHŞAP AĞIRLIKLI
Yeşil, projenin 859 daire ve 18 adet villa olmak üzere toplam 877 konuttan oluştuğunu belirterek, "Leed sertifikasına aday olan yeşil proje Park Yaşam Ataşehir 'in hayata geçirilmesinde teknik, bilimsel ve çevresel anlamda uluslararası düzenlemelere dikkat ederek natürel tarzda bir satış ofisi ve modern bir örnek daire oluşturduk. Projemizin satış ofisinde kullanılan malzemeler doğal yaşama uygun olarak tasarlandı. Ahşap ağırlıklı konseptin hakim olduğu proje ofisimiz, antik çağdan yetmişli seksenli yıllara kadar uzanan bir tasarım çizgisi taşıyor. Geleneksel yaşama duyduğunuz özlemi giderebileceğiniz Park Yaşam Ataşehir'in ofisinde aynı zamanda modern dokunuşları ve tasarımları görebileceğiniz örnek dairemizi de gezme şansına sahip olacaksınız" diye konuştu.

Sabah
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181