Park Yaşam Santorini İzmir lokasyon!
Markalı konut projesi üreticilerinden İzka İnşaat imzası ile yükselen Park Yaşam Santorini İzmir lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

Yatay mimariye sahip olan Park Yaşam Santorini İzmir lokasyon  bilgisi belli oldu. Park Yaşam Santorini konum ve Park Yaşam Santorini lokasyon bilgisi için tıklayınız.

1+1'den 3+1 dubleks seçeneklere kadar geniş m2'li daire seçeneklerinin yer alacağı Park Yaşam Santorini İzmir projesinde 5 ve 8 katlı bloklar bulunacak. 

34 bin 190 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park Yaşam Santorini projesi İzka İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. 21 bin metrekaresinin peyzaj alanlarına ayrılacağı projede 507 konut, dubleks ve tek katlı müstakil 17 villa bulunacak. 

Park Yaşam Santorini İzmir lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirisiniz.

Park Yaşam Santorini teslim tarihi? Tıklayınız.
Park Yaşam Santorini nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181