Point Bornova Rezidans'da sona yaklaşıldı!
Kavuklar Grubu'ndan aldığı mükemmeliyetçi misyonla tüm projelerine titizlikle yaklaşan Kavuklar GY, İzmir'in en büyük karma yaşam projesinde sona yaklaştı. Avrupa ve Ortadoğunun üzeri açılabilen ilk AVM'sini 18 ayda tamamlayıp İzmirlilere sunan Kavuklar GY, AVM'nin de dahü olduğu projenin yaşam alanlarını hızla tamamlıyor. 50 kat üzerinde yükselen 629 konutluk Point Bornova Rezidans'ın iç mimarisini titizlikle sürdüren Kavuklar GY, projenin temel malzemelerinde olduğu gibi dekorasyon ürünlerinde de kaliteden taviz vermiyor. Dekorasyonda her biri kendi sektörünün öncüsü markaların ürünlerini tercih eden Kavuklar GY, rezidansları konforlu bir aile yaşamına göre dizayn ediyor.

EN KALİTELİ MALZEMELER

Projenin geldiği aşama hakkında bilgi veren Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih Topaloğlu, '23 ayda sona yaklaştığımız projenin dış cephesinde çalışmalar sona erdi. Rezidans için özel üretilen ve yaşayanların manzarayı içlerine güvenle sindirecekleri balkon korkulukları ve doğramalar yerlerine takıldı.. Yaklaşık 10 haftadır dairelerin iç dizaynım sürdürüyoruz. En kaliteli malzemeleri seçtiğimiz projede işçüikten de taviz vermiyoruz. Kavuklar GY güvencesiyle sahiplerine teslim edeceğimiz dairelerde en ufak bir işçilik hatasına dahi göz yumamayız. Bu nedenle son derece titiz çalışıyoruz. Projenin asansörlerinin montajı tamamlandı. Banyo dolapları teslim ahndı, montaj aşamasına gelindi.' diye konuştu.

Habertürk Egeli Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şşşş 7 yıl önce

point bornova projesinde bir çok insan magdur bu insanların magduriyetligi nasıl giderilecek

banner182

banner181