Point Bornova Rezidans’ta tapu teslimi Ağustos'ta!
İzmir’e sembol olacak binalar inşaa etme sorumluluğu ile hareket eden Kavuklar GY, İzmir’in en büyük ve en prestijli karma yaşam projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Point Bornova projesi içinde yer alan 612 dairelik rezidans bölümünde 17 daire tipinin de yer aldığı katı, ev sahiplerinin ziyaretine açtı. Daire sahipleri, tüm katların yanı sıra 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, mobilyaları ve eşyaları döşenmiş 3 daire tipini de gezerek evlerinin son durumları hakkında bilgi aldı.

Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, 2014 yılı Mayıs ayında Point Bornova projesinin temeline ilk betonun atıldığını, bugünse dairelerin tapularını teslim etmeye hazırlandıklarını ileterek; “Kavuklar GY olarak, Point Bornova Rezidans sakinlerine ayrıcalıklı ve her ayrıntısı titizlikle düşünülerek hayata geçirilmiş bir yaşamı armağan etmek için çalışıyoruz. Point Bornova Rezidansların temel malzemelerinde olduğu gibi dekorasyon ürünlerinde de kaliteden taviz vermiyor; dekorasyonda her biri kendi sektörünün öncüsü markaların ürünlerini tercih ediyoruz. Yaşam alanlarının işçiliğinden de taviz vermiyoruz. Kavuklar GY güvencesiyle sahiplerine teslim edeceğimiz dairelerin iç tasarımında, aile hayatının ihtiyaçlarını, konforun yanı sıra kullanım kolaylığını da göznünde bulunduruyoruz.” diye konuştu.

Ağustos ayı sonundan itibaren tapularını almaya başlayacak Point Bornova Rezidans sakinleri, özel asansörler ile Point Bornova AVM’ye direkt olarak ulaşabilecekler. Uyum ve konforun birarada sunulacağı 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan Point Bornova, muhteşem İzmir manzarasıyla, İzmirlilere hak ettikleri yaşam kalitesini sunacak. Konutların teslimiyle birlikte Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 7/24 yaşayan cıvıl cıvıl bir hayata merhaba diyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181