Royal Residence Şubat 2018'de lansmana çıkacak!
Mega Yapı, Karşıyaka Örnekköy'de 73 daire ve bin metrekare işyerinden oluşan "Royal Residence" kuruyor.

Mega Yapı A.Ş'den Örnekköy'e rezidans
Mega Yapı A.Ş. şirket ortakları Hayrettin Büyüksu ve Gökhan Tilkioğlu, Karşıyaka Örnekköy'de 73 dairelik bir projeye başladıklarını belirtti. 3 farklı konut tipinin bulunduğu projenin tanıtımı şubat ayında gerçekleştirilecek

Mega Yapı, ÖrnekYeni proje Bornova'ya köy'de 73 daire ve bin metrekare işyerinden oluşan "Royal Residence" projesini hayata geçirecek. 2+1,3 + 1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projenin tanıtımı şubat ayında gerçekleştirilecek.

Projenin şu an bile oldukça ilgi gördüğünü ancak tanıtımdan önce satış yapmayacaklarını söyleyen Mega Yapı A.Ş. şirket ortakları Hayrettin Büyüksu ve Gökhan Tilkioğlu, "Projemiz A+ müşteri portföyüne hitap ediyor. Şubat 2018'de lansmanımızı gerçekleştireceğiz. Lansmanın ardından kısa sürede satışların tamamlanacağını düşünüyoruz" dedi. Royal Residence'nin Örnekköy'e yeni bir soluk getireceğini ifade eden Büyüksu, "Butik diyebileceğimiz bu projemizle bölgeye estetik bir ruz" dedi. güzellik kata cağız. Bu proje bundan sonra gerçekleştireceğimiz projelerimiz için de mihenk taşı olacak. Yine bu bölgede kentsel dönüşüm projelerine imza atmak istiyoruz" dedi.

Yeni proje Bornova'ya
Royal Residence'nin ardından Bornova'da 160 daire ve bir okul binası projesine başlayacaklarını vurgulayan Gökhan Tilkioğlu, "Çeşme'de baktığımız yerler var. 2020'den itibaren turizme de giriyoruz' dedi.

Royal Residence'da üç farklı konut tipinin bulunacağını dile getiren Hayrettin Büyüksu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, cep sineması, fitnes salonu ve otopark imkanlarımız bulunuyor."

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181