Saygın Stil Yalı İzmir lokasyon!
Toplam 8 villa olarak tasarlanan Saygın Stil Yalı İzmir lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

Saygın A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Saygın Stil Yalı İzmir lokasyon bilgisi belli oldu. Saygın Stil Yalı konum ve Saygın Stil Yalı harita için  tıklayınız.

İzmir Güzelbahçe'de konumlandırılan Saygın Stil Yalı Ana caddeye ve deniz kenarına 250 metre, Güzelbahçe otoban kavşağına 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

4+1 tripleks villalardan oluşan projede villalar brüt 245 metrekare, net 190 metrekare olarak planlanıyor. Konumu ile dikkat çeken proje Güzelbahçe konut projeleri arasında yer alıyor. İzmir Güzelbahçe'de konumlandırılan projede veranda, ebeveyn banyo, balkon ve teras imkanı bulunuyor.1226 metrekare arsa alanı üzerinde 2 blokta 8 villa olarak tasarlanan Saygın Stil Yalı Güzelbahçe projesinde tüm konutlar 4+1 şeklinde 245 metrekare olarak planlanıyor.

Saygın Stil Yalı İzmir lokasyon ve Saygın Stil Yalı ulaşım ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Saygın Stil Yalı fiyat için tıklayınız.
Saygın Stil Yalı teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181