Soyak Siesta Oxygen’den Babalar Günü Kampanyası!
Benzersiz körfez manzarasına sahip Soyak Siesta’nın beşinci etabı olan Oxygen’de Babalar Günü kampanyası başladı. Soyak Siesta’nın son etabı Oxygen, 2+1 konut alımlarına 10 bin TL değerinde, 3+1 konut alımlarına ise 15 bin TL değerinde elektronik hediye çeki veriyor.

Son 19 dairenin yeni sahiplerini beklediği Soyak Siesta Oxygen, spa, açık hava jakuzileri, sauna, buhar odası, pilates ve yoga alanları, havuzlar ve spor alanlarının bulunduğu proje 365 gün tatil köyü deneyimi yaşatıyor. Yeşil bina konseptiyle tasarlanan Soyak Siesta Oxygen’de enerji ve su tasarrufu sağlayan uygulamaların yanı sıra, doğal aydınlatmayı destekleyen mimari tasarımlar bulunuyor. Bisiklet park alanları, elektrikli araç şarj ünitelerinin yer aldığı projede, ısı tasarrufu sağlayan konfor camlar kullanılıyor. Yüksek, ferah manzaralı ve havadar bir site olarak tanımlanabilen Soyak Siesta Oxygen, kaliteli yaşam ve spor olanakları sunuyor.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgi için 7 gün 24 saat hizmet veren 444 0 795 numaralı Soyak Müşteri Hizmetlerini aramak yeterli.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181