Tan Urla projesi Tanyer İnşaat imzası ile yükselecek!
Tanyer İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Tan Urla projesi 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak.

500 daireden oluşacak olan Tan Urla projesinde daireler 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. İzmir'in Urla ilçesinde yer alacak olan projenin Eylül ayında lansmanının gerçekleşmesi planlanıyor. Modern köy konseptine sahip olacak proje urla bademler mevkiinde inşa edilecek. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede birçok sosyal yaşam alanı tasarlanıyor.

Tan Urla projesinde açık hava alışveriş merkezi, otel, klüp içinde hizmet verecek spor alanları, kapalı ve açık yüzme havuzu, koşu parkuru, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve 20 dönüm koru bulunacak.
 
Tan Urla projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Tan Urla projesi teslim tarihi için tıklayınız.
 
Tan Urla projesi fiyat için tıklayınız.
 
Tan Urla projesi iletişim!
Adres: 2. İnönü Mahallesi, Altınvadi Cd. No:123, 35320 Narlıdere/İzmir
Telefon: 0 (232) 238 27 57
Web: www.tanyer.com/urla-bademler-koy-projemiz-1

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181