Teos Life Residence güncel fiyat! Mart 2018
İzmir Seferihisar'da, 'Yeni bir hayata merhaba!' sloganıyla hayata geçirilen Teos Life Residence güncel fiyat Mart 2018 bilgisi belli oldu.

8 bin metrekare alan üzerinde 4'er katlı 5 bloğun yükseldiği projenin fiyatları 219 Bin TL'den başlıyor. 3+1, 4+2 ve 5+2 daire tiplerini tasarlandığı Teos Life Residence projesi Onhas Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Toplam 56 daireden oluşan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Spa, fitness, sauna, Türk hamamı, havuz, çocuk havuzu, cep sineması, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları, ısı ve ses yalıtımı, her daireye ait otopark, özel güvenlik hizmeti gibi alanların planlandığı Teos Life Residence projesinde ayrıca yetişkinler için langırt, masa tenisi, dart gibi oyun alanları yer alıyor.

Teos Life Residence nerede? için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181