The Village Urla projesi daire fiyatları!
4+1 tipinde villalardan oluşacak olan The Village Urla projesinde daireler 1 milyon 200 bin dolardan başlıyan fiyatlarla satışa sunuluyor.

50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan The Village Urla projesinde villaların büyüklükleri 361 metrekare ila 238 metrekare arasında değişecek. Kuzu Holding imzası ile hayata geçirilecek olan The Village Urla projesinde 21 adet villa bulunuyor.

3 farklı tipte villanın yer alacağı The Village Urla projesinde özel havuz ve otoparklı bahçe alanları bulunuyor. İzmir Urla'da hayata geçirilecek olan The Village Urla projesinde şömineli salonlar, 4 yatak odasının yanı sıra çalışma odaları, teknik odalar gibi çok amaçlı kullanıma uygun odalar bulunacak. 

The Village Urla projesinde  The Village Urla projesi 

The Village Urla projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

The Village Urla projesi iletişim!
Web: www.kuzuholding.com.tr

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181