Türkerler Holding'ten İzmir'e yeni cazibe merkezi; Mahall Bomonti İzmir
Eski Bomonti Tesisleri arazisinde yükselecek Mahall Bomonti İzmir, 100 yılı aşkm geçmişiyle, tarihin modern hayatla iç içe geçtiği bir yaşam alanı sunacak. Dokuz tarihi bina; kültür, sanat ve ticaret alanı olarak Mahall Bomonti İzmir'in tam kalbinde, izmirlilerin yeni buluşma mekanları olacak. Müze, sanat evi, gösteri alanı, cep tiyatrosu ve performans alanı, seyir terası, açık hava sineması, çocuk dünyası, alışveriş sokağı, şık restoran ve kafelerden oluşacak proje, özgün konseptiyle şehrin yeni meydanı olarak İzmir'de birçok ilki birarada sunacak. Biri yüksek 12 bloktan oluşan projede; 470 konut, 572 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Haziran 2019'da teslim edilecek Mahall Bomonti İzmir'de; tamamı mobilyalı 1+0'dan geniş balkonlu ve körfez manzaralı, ailelere uygun tasarlanmış 5+1'e kadar geniş yaşam alternatifleri sunuluyor.

Kordon'a bir adım
Mahall Bomonti izmir, tüm yolların kesiştiği çok özel konumuyla yaşamı çok kolaylaştıracak. Mahall Bomonti izmir, Alsancak ve Kordon'a bir adım uzaklıkta. Konak ve Karşıyaka'ya birkaç dakikada ulaşım imkanı sağlıyor. Metro istasyonuna sadece 400 metre. En uzağı 8 kilometrede olan 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin tam merkezinde. Öte yandan Urla 40, Çeşme 50, Manisa 30, Aydm 55 dakika uzaklıkta.

'Kazım Türken İzmir'le çok özel bir bağımız var'
İnşaat sektöründeki yarım asırlık tecrübesini İzmir'e taşıyan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "İzmir, tarihiyle, doğasıyla, özellikle insanlarıyla çok özel bir şehir. İzmir'e yakışan çok özel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi. İzmir'e sadece bu yıl 4 milyar yatırım yaptıklarını belirten Türker, "Bu büyük gurur. Türkerler bugüne kadar büyük projeler gerçekleştirdi. İzmir bizim için çok özel. İzmir'le özel bir bağımız var. Yeni projelerimizle bu güçlü bağı taçlandırıyoruz" diye konuştu.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181