Ulukent Kent Park Evleri Haziran'da teslim ediliyor!
Kızıl Elma İnşaat, İzmir'deki ilk projesi olan Ulukent Kent Park Evleri'ni 2019 Haziran'da teslim etmeyi planlıyor. Projenin 288 daireden oluştuğunu dile getiren Ulukent Kent Park Evleri Satış Müdürü Orhan Öztürk, projenin, arsa alanm yüzde 75'inden fazla kısmını oluşturan açık sosyal alanlarıyla İzmir'de sosyal donatı açısından bir benzeri olmadığını söyledi.

Kızıl Elma İnşaat'ın 2010'da kurulduğunu belirten Öztürk, "Denizli, Burdur, Afyon ve Aydın'da projeler yürüttük. Bugüne kadar 220 bin metrekare yaşam alanı ve binin üzerinde konut, işyeri üretip teslim ettik. Şu anda da toplam 850 adet konut ve işyeri üretmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde 400 bin metrekare yeni yaşam alanı üretmeyi hedefliyoruz. Böylece toplamda 600 bin metrekareden fazla yaşam alanı kurmuş olacağız. İzmir'deki ilk projemiz Kent Park Evleri oldu. Bu, Ulukent bölgesinin en büyük projesi. Estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümlerle farklı tasarımlar oluşturuyoruz. Ulukent'te Kent Park Evleri projemizi de bu bakış açısıyla şekillendirdik" ifadesini kullandı.

İnşaatın eylül ayında başladığını ve şu an yüzde 45 seviyesini geçtiğini anlatan Öztürk, "Kent Park Evleri 14 bin 400 metrekare arsada dört blok, çift giriş ve çift asansör, her katta 6 daire ve 12 kat olmak üzere toplam 288 daireden oluşuyor. Daireleri Haziran 2019'da teslim edeceğiz. Projemizin sosyal donatı açısından İzmir'de benzeri yok. Arsa alanının yüzde 75,7'si yani 10 bin 900 metrekaresi açık alan ve sosyal alan olarak değerlendirildi. İkisi kapalı ve ısıtmalı, ikisi açık olmak üzere toplam 600 metrekarelik 4 havuzumuz bulunuyor. Basketbol, voleybol, mini futbol, tenis kortu olarak kullanılabilen 2 sahamız var. Açık çocuk oyun alanları, yürüyüş,dinlenme ve peyzaj alanları da mevcut. Ayrıca her blokta cep sineması, fitness, kapalı çocuk oyun alanı, jimnastik salonu, hobi faaliyet odası bulunuyor" şeklinde konuştu.

"Farklı ülkelere de satış yapıyoruz"
Kentpark Evleri dairelerinin 2+1,3+1 açık mutfak, 3+1 olarak planlandığını anlatan Öztürk, her dairede 41ü Franke ankastre set, iki klima, tüm pencere ve balkonlarda otomatik panjur yer aldığını söyledi. Öztürk, "Kentpark Evleri'nde 1+1 daire ve ticari alan yok. Aile yaşantısına önem veriyoruz. O yüzden de aileler bizi tercih ediyor. 3 ay önce yapılan lansman dönemimiz sonrasında 100'den fazla dairemizi sattık. Farklı ülkelere de satış yaptık. Ulukent'e ve projemize yoğun bir ilgi var. Müşterilerimize avantajlı faiz oranları ve farklı sürprizlerle kampanyalar yapacağız. Yüksek kira ve yüksek prim getirisiyle yatırımcılara özel fırsatlar sunuyoruz" dedi.

Beyza Coşkuntürk / Dünya Gazetesi 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181