Urla'ya yeni proje; Urla Bağyolu Evleri
Üçgen Proje imzası taşıyan Urla Bağyolu Evleri İzmir'in Urla ilçesinde inşa ediliyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Urla Bağyolu Evleri'nde bahçelerin büyüklükleri 50 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Villarında kendine özel bahçesi bulunan Urla Bağyolu Evleri'nde 22 tanesi 4+1, 16 tanesi ise 2+1 daire seçeneğiyle tasarlanıyor. 4+1 villaları 174 metrekare, 2+1 daireleri 98 metrekare ile 100 metrekare büyüklüğe sahip olan Urla Bağyolu Evleri Osmanlı ve Rum mimarisiyla planlanıyor.

2+1  ve 4+1 daire seçeneklerinin düşünüldüğü Urla Bağyolu Evleri'nin ortak kullanım alanları arasında meyve bahçeleri, açık yüzme havuzu, kafeterya alanları ve 68 araç kapasiteli açık otopark imkanı yer alıyor. Toplam 29 villadan oluşan Urla Bağyolu Evleri 19 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Urla Bağyolu Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Urla Bağyolu Evleri fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181