Uzundere Folkart ev fiyatları!
İzmir Karabağlar'da 2 etaptan oluşan Uzundere Folkart ev fiyatları detayları belli oldu.

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Uzundere Folkart ev fiyatları 279 bin TL'den konut alıcılarına sunuluyor. Uzundere kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projede ilk etap Liva Home, ikinci etap ise Folkart Line olarak adlandırıldı.

Projelerin detayları şu şekilde; 
Folkart Line; Daire büyüklüklerinin 85 metrekare ile 176 metrekare arasında değişim gösterdiği projede ​179 adet 3+1, 34 adet 2+1 konut yer alıyor. 12 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projede 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare arasında, 3+1 daireler 120 metrekare 176 metrekare arasında tasarlanıyor. Ayrıca projede basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş alanları, otopark ve peyzaj alanları gibi imkanlar bulunuyor. 

Liva Home; 422 daireden oluşan projede 7'şer katlı 12 blok yer alıyor. Basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu gibi sosyal imkanların bulunduğu proje 59 bin 377 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 daireler 120 metrekare ile 176 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Uzundere Folkart ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Folkart Line nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Liva Home Uzundere 2. etap nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181