Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap projesi Folkart Line!
2+1, 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap projesi Folkart Line 213 daireden oluşuyor.

Daire büyüklüklerinin 85 metrekare ile 176 metrekare arasında değişim gösterdiği Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap projesi Folkart Line Folkart imzası taşıyor. 179 adet 3+1, 34 adet 2+1 konutun yer aldığı projede 12 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde 12 blok yükseliyor. İzmir'in Karabağlar ilçesinde yer alan projede 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare arasında, 3+1 daireler 120 metrekare 176 metrekare arasında tasarlanıyor. 

Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap kapsamında inşa edilemekte olan Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap projesi Folkart Line projesinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş alanları, otopark ve peyzaj alanları bulunuyor.

Folkart Line nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Folkart Line teslim tarihi için tıklayınız.
 
Folkart Line fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181