Vita Loft Buca nerede? İşte lokasyonu...
20 bin metrekare büyüklüğünde arsa alanında yükselen Vita Loft Buca nerede sorusunun cevabı belli oldu.

İzmir'in Buca ilçesinde inşa edilen proje Kuruçeşme mahallesinde konumlandırılıyor. Sevinç Yapı imzası ile hayata geçirilen Vita Loft Buca 2018 yılında başlanması planlanan Buca metrosu, yapılması planlanan 1500 yataklı Tınaztepe Şehir Hastanesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi gibi birimlere yürüme mesafesinde yer alıyor.

Toplam 276 adet konutun bulunduğu projede dairelerin büyüklükleri 55 ila 128 metrekare arasında değişiyor. 1+1, 2+1 tipinde dairelerin yer aldığı Vita Loft Buca projesinde ayrıca 1+1, 2+0, 2+1, 1+1 loft ve 1+1 villalar bulunuyor.6 bin metrekare büyüklüğünde açık ve kapalı sosyal tesis alanına sahip olan projede 1+1 ve 2+0 daireler 55 metrekare, 2+1 daireler 75 metrekare, 1+1 villalar 91 metrekare, 1+1 loft daireler 128 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

Vita Loft Buca teslim tarihi için tıklayınız

Vita Loft Buca fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181