Vitalia Narlıdere daire fiyatları!
Uzunyayla Group imzası taşıyan Vitalia Narlıdere projesinde daire fiyatları 450.000 TL ila 1.300.000 TL arasında değişiyor. 

Vitalia Narlıdere projesi 91 daireye sahip üst sınıf bir konut projesi olarak tasarlanıyor. 16 farklı ticari alanın bulunduğu Vitalia Narlıdere projesinin alışveriş merkezinde en çok ihtiyaç duyulan ticari alanlar yer alıyor.

Süpermarket, fırın, cafe ve restoranlar bulunan 
Vitalia Narlıdere projesinde geniş sosyal donatılar da yer alıyor. Körfez manzarasına sahip yarı olimpik havuzu bulunan Vitalia Narlıdere projesinde, ortak teras, yürüyüş ve koşu parkuru, basketbol sahası, kapalı spor salonu, saunanın yanı sıra çocuk oyun alanları ve 7/24 çalışan güvenlik personeli de yer alıyor. Ayrıca  Vitalia Narlıdere projesinde 144 araçlık kapalı ve açık otopark alanı imkanı da sağlanıyor.


Vitalia Narlıdere nerede?

Vitalia Narlıdere iletişim!
Adres:  2. İnönü Mah. Dağdelen Sok. No:14 Narlıdere/İzmir
Telefon: 0232 239 80 03
Web: www.vitalia.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181