Yamaç Sağlık Residence nerede?
1+1 ve 2+1 konut seçeneklerini bulunduğu Yamaç Sağlık Residence nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Yamaç Sağlık Residence nerede sorusunun detaylı cevabı şu şekilde; Konut, hastane ve bakım evinden oluşan proje İzmir'in Menemen ilçesinde konumlandırılıyor. Yanık Sağlık Grubu imzası ile hayata geçirilen projede kapalı havuz, fizik tedavi merkezi ve hobi alanları yer alacak. Ayrıca tüm kente hizmet edecek olan hastanede 200 yatak kapasitesi yer alıyor. Projede sağlıklı yaşam evleri ve palyatif bakım birimi bulunuyor.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede tam teşekkürlü bir bölge hastanesi yer alacak. Palyatif bakımdan Alzheimer hastalarının bakımına kadar geniş bir yelpazede hizmetin sunulacağı projede Palyatif bakım ekibi, onkologlar, hemşireler, psikiyatristler, psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları hastalara 7/24 refakat edecek. 

Yamaç Sağlık Residence nerede sorusunun detayını sizler için derledik. Yamaç Sağlık Rezidans nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yamaç Sağlık Rezidans teslim tarihi için tıklayınız.
 
Yamaç Sağlık Rezidans fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181