Yücesoy Kuzeyşehir Plus fiyat!
İzmir ilinin Menemen ilçesinde hayata geçirilen Yücesoy Kuzeyşehir Plus fiyat bilgisi belli oldu.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Yücesoy Kuzeyşehir Plus fiyat bilgisi şu şekilde; Projede daire fiyatları 278 bin TL'den başlıyor.

62 bin 530 metrekare alan üzerinde inşa edilen Yücesoy Kuzeyşehir projesinde fitness center, kapalı basketbol sahası, tenis kortu, squash alanı, mini golf, koşu ve yürüyüş parkuru, 2 yüzme, 2 çocuk, 1 kapalı ve 1 manzara havuzu olmak üzere tam 6 adet havuz ve bir su kaydırağı yer alıyor. 

Yücesoy Mühendislik imzası ile inşa edilen Yücesoy Kuzeyşehir projesinde toplam 396 konut bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projede proje 7 ile 18 katlı 8 blok olarak tasarlanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 121 ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Yücesoy Kuzeyşehir Plus fiyat ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yücesoy Kuzeyşehir projesi ne zaman teslim? Tıklayınız.

Yücesoy Kuzeyşehir projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181