Yunusoğlu Bahçe ev fiyatları!
30 villadan oluşan Yunusoğlu Bahçe ev fiyatları sizler için araştırdık.

Yunusoğlu Bahçe ev fiyatları belli oldu. Yunusoğlu Bahçe villa fiyatları 3 milyon 150 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Güzelbahçe'de konumlandırılan projede tüm villalar 5+2 şeklinde tasarlanıyor. 15 bin 500 metrekare alana sahip olan Yunusoğlu Bahçe Güzelbahçe projesinde villaların büyüklükleri 385 ila 470 metrekare arasında değişim gösteriyor. Yunusoğlu Bahçe projesinde tekil villalar net 413 brüt 470 metrekare, ikiz villalar net 334 brüt 385 metrekare olarak tasarlanıyor.

Güzelbahçe konut projeleri arasında yer alan projede açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, koşu parkuru, fitness, sauna, kafeterya, fin hamamı, mini clup ve dinlenme tesisi bulunuyor. Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 5+2 tipinde tekil ve ikiz 2 farklı tipte villa seçeneği bulunuyor. 3,5 katlı olarak tasarlanan villaların hepsinde bahçe imkanı bulunuyor.

Yunusoğlu Bahçe ev fiyatları ve Yunusoğlu Bahçe fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yunusoğlu Bahçe nerede? Lokasyon için tıklayınız.
Yunusoğlu Bahçe teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181