Yunusoğlu İnşaat'tan Güzelbahçe ve Bayraklı'ya yeni projeler!
45 yıllık tecrübesiyle İzmir’de birçok gayrimenkul projesi hayata geçiren Yunusoğlu İnşaat, 150 bağımsız bölümden oluşan ‘Arma Gaziemir’ ile Narlıdere’de lüks villaların bulunduğu ‘Sahil Konakları’ projelerini bu yıl sonunda tamamlayacak. 2 projenin yaklaşık 100 milyon TL yatırımla hayata geçtiğini belirten Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, 2017’yi yatırım yılı ilan ettiklerini açıkladı.

Önümüzdeki ay da Güzelbahçe’de önemli bir projenin başlangıcını yapacaklarını ifade eden Yunusoğlu, “Güzelbahçe’de, 100 daire ve 30 villadan oluşan 5 projeyi bir araya getireceğiz. Bayraklı’da ise konut ve ofisten oluşan 35 katlı bir projenin de yapımına başlamayı hedefliyoruz” dedi.

YÜZDE 40’I SATILDI
Yunus Yunusoğlu, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks konutların bulunduğu Arma Gaziemir projesinin yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 40 bin metrekare inşaat alanı bulunan projenin, bölgenin gözdesi olduğunu vurgulayan Yunusoğlu, “Arma Gaziemir projemiz gerçekten çok ilgi gördü. Mevcut konutların yüzde 40’ı şimdiden satıldı. Gerçekten tüm dikkatleri üzerine toplayan, mimarisiyle dikkat çeken, sosyal donatı alanları ve merkezi konumuyla hayatı kolaylaştıran bir proje oldu. Arma Gaziemir projesinde, erkenden konutlarını alanlar da önemli bir kazanç sağladı” dedi.

Sahil Konakları’nda 2’nci etap çalışmalarının da başladığını hatırlatan Yunusoğlu, projede modern mimarinin ve teknolojinin sunduğu tüm imkânların kullanıldığını ve sahiplerine konfor, keyif ve yaşama sevinci sunduklarını ifade etti. Yunusoğlu, “Projemiz, 4 adet çok özel tripleks villadan oluşuyor. Hepsi 5+1 ve müstakil bahçeli. Özel tasarım peyzaj alanları ile bambaşka bir yaşam kültürü yaratmak istedik projemizde” diye konuştu.

GÜZELBAHÇE’YE 200 MİLYON YATIRIM
Güzelbahçe’de 100 daire ve 30 villadan oluşan bir projenin tanıtımını da gerçekleştireceklerini söyleyen Yunus Yunusoğlu, “Güzelbahçe’deki projemizde, bir isim altında 5 özel proje bulunacak. 200 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, bölgede büyük fark yaratacak. Önümüzdeki günlerde bunun da tanıtımını yapacağız. Ayrıca Bayraklı’da konut ve ofisin bulunduğu, 35 katlı çok özel bir proje için hazırlanıyoruz. 10 dönümlük alanda konumlandırılacak projeyi de İzmir’e kazandırmak istiyoruz” dedi. İnşaat sektörünün her türlü olumsuzluklara rağmen önemli gelişim kaydettiğini ifade eden Yunus Yunusoğlu, “İnşaat sektör için ‘ölü yatırım’ diyenler var. Türkiye koşullarında inşaat sektörü lokomotif bir sektördür. Tüm sektörleri çalıştıran, onlara öncü olan sektördür. İnşaat sektörünün önü farklı boyutlarda açılabilir. Bugünlerde KDV’ler düşürüldü. Yurtdışı satışlarda KDV’nin kaldırılması avantaj sağladı. Yani gayrimenkul sektörü döviz getiren bir sektör olarak değerlendirebilir” dedi.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181