Emlak Konut İzmir Konak 2. etap projesi çalışmaları başladı!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Emlak Konut İzmir Konak 2. etap projesi çalışmaları başladı. 

İzmir Konak ilçesi Umurbey mahallesi'nde yer alacak olan Emlak Konut İzmir Konak 2. etap projesi içerisinde 1069 adet konut ve 34 adet dükkandan oluşacak. Emlak Konut Konak 2. etap projesi konut, ticaret alanı, otel, kültür merkezi, özel kolej ve ilköğretim okulu yer alacak şekilde tasarlandı. İzmir yeni emlak konut projeleri arasında yer alacak olan ve karma konsepte sahip olacak olan projenin konut etabında 24 ve 3 katlı 7 blok bulunacak. 1+1, 2+1,3+1, 4+1, 5+1 ve 2+1,3+1 dubleks daire seçeneklerinin yer alacağı projede 1369 araç kapasiteli otopark inşa edilecek.

Emlak Konut yeni İzmir projesi kapsamında inşa edilecek olan otel 130 oda kapasiteli, 5 yıldızlı olarak işletmeye alınacak. 

Genis sosyal aktivite imkanlarına sahip olan Emlak Konut İzmir Konak 2. etap projesi içerisinde çocuk havuzu, yüzme havuzu, servis ve yürüyüş yolu, yoga ve pilates yapılması için çok amaçlı çim alanı, tek pota basketbol sahası, evcil hayvan alanı, zen bahçesi ve maket gemi yüzdürme alanı bulunacak. 

Emlak Konut İzmir Konak 2. etap fiyat için tıklayınız.
Emlak Konut İzmir Konak 2. etap nerede? Tıklayınız.

Emlak Konut İzmir Konak 2. etap teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181