Emlak Konut Mavişehir Evleri adres!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçirilmiş olan Emlak Konut Mavişehir Evleri adres bilgisini sizler için araştırdık.

66 bin 680 metrekare alan üzerine, 3 ayrı parselde 3 site olarak inşa edilmiş olan Emlak Konut Mavişehir Evleri adres bilgisi belli oldu. Mavişehir Emlak Konut adres :Yalı Mahallesi, 6524 Sokak No: 1, 35550, Karşıyaka/İzmir

9,10, ve 16 katlı toplam 11 bloktan oluşan proje Emlak Konut GYO tarafından inşa edildi. 1+1'den 4+1'e kadar dairelerin yer aldığı projede daire büyüklükleri 64 ila 268 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca projede Yüzme havuzları, Açık otoparklar,Çocuk parkları Spor alanları yer alıyor. 

Emlak Konut Mavişehir evleri nerede sorusunun yanıtını sizler derledik. ​Emlak Konut Mavişehir Evleri adres bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181