Apa Nef Plaza’nın lansmanı yapıldı!
İş dünyasının kalbi Levent’te yer alan, LEED Sertifikasyonu ve Foldoffice konsepti ile çalışma hayatına yeni bir soluk getiren Apa Nef Plaza’da hayat başladı. Dünyaca ünlü mimarlık grubu HOK tarafından tasarlanan ve ‘En iyi ofis projesi’ ödülüne sahip Apa Nef Plaza, şirketlerin yeni merkezi olmayı hedefliyor.

Gayrimenkul sektörünün lider markası Nef’in İstanbul iş dünyasının kalbi Levent’te geliştirdiği ofis projesi Apa Nef Plaza’da hayat başladı. En iyi ofis projesi ödülüne sahip Apa Nef Plaza’nın lansmanı, gayrimenkul sektörü temsilcilerinin katıldığı bir etkinlikle gerçekleştirildi.

Nef’in genel merkezini de taşıdığı proje, Kanyon Alışveriş Merkezi’nin hemen yanı başında, Büyükdere Caddesi’ne paralel konumuyla dikkat çekiyor.

Apa Nef Plaza’yı, dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK tasarladı. 6 katı otopark olmak üzere 24 kattan oluşan ve 800 metrekareye kadar çıkabilen kiralanabilir ofis alternatifleriyle Apa Nef Plaza, ulusal ve uluslararası markaların yeni merkezi olmaya aday.

Her bir ofis katında 100 kişinin çalışabildiği, alan verimliliği ile dikkat çeken Apa Nef Plaza; ayrıca dünyada tanınırlığı ve kabul edilebilirliği en yüksek yeşil bina sertifikası olan LEED Sertifikasyonu’na sahip.

Foldoffice ile ofis hayatınıza eğlence katın!
Apa Nef Plaza, bir Nef keşfi olan Foldoffice konseptine sahip. Bir paylaşım ekonomisi modeli olan ve ihtiyaca göre istenilen metrekarelerde ofise sahip olmayı mümkün kılan Foldoffice, yatırımcıları ihtiyaç duymadıkları halde daha büyük metrekarelere mecbur kalmaktan kurtarıyor. Ortak kullanım alanları ve verimlilik saptayan standartları sayesinde sabit giderleri azaltıyor. En büyük ofislerde bile bulunmayan pek çok olanağı, tüm ofislere eşit olarak sunan Foldoffice konsepti; sinema salonu, playstation odası, oyun ve spor salonları gibi alternatiflerle de ofis çalışanlarına eğlenceli bir çalışma ortamı sunuluyor.

Foldoffice kapsamında, şirketlerin en çok ihtiyacı olan eğitim ve seminer odaları ile ek toplantı odalarının da yer Apa Nef Plaza, iş hayatını kolaylaştıran tasarımıyla farklılaşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181