İzmir'de 164 ofisli Çiçek Plaza açıldı!
Çiçek Kardeşler Inşaat'ın İzmir'e kazandırdığı 164 ofisli Çiçek Plaza'nın hizmete açıldı. Çiçek Plaza'nın açılış kokteyli, iş ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcilerini biraraya getirdi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla'nın da katıldığı açılış töreninde konuşan Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, İzmir iş dünyasının nitelikli ofis ihtiyacına cevap verecek örnek bir projeye imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Mustafa Çiçek, Çiçek Plaza'nın konumu, ferah ve lüks çalışma ortamının yanı sıra; sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları kendine çekmeyi başardığını anlattı. Çiçek Plaza'nın, 44 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen ve birleştirilebilen 164 ofisiyle her sektörün ihtiyacını karşılayacak fiziksel özelliklere sahip olduğunu belirten Çiçek, kendisinin mimar olduğunu ve inşaat sektörünü yakından takip ettiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da, Çiçek Plaza'nın Bornova'ya değer katacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Müşteri memnuniyetini esas alarak projelerini şekillendirdiklerini belirten Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek, "Sektörde kalıcı ve nitelikli projeler üretmenin, nicelikten önce geldiğine inandıklarını" söyledi. Daha kaliteli ve nitelikli projeler üretebilmenin de rahat çalışabilmekten geçtiğini belirten Çiçek, bu nedenden dolayı proje yapacakları tüm arazileri satın aldıklarını dile getirdi. Çiçek Plaza'nın fark yaratan özelliklerine de değinen Mustafa Çiçek, "Az sayıda çalışanı olmasına karşın faaliyet gösterdiği sektörün gereklilikleri nedeniyle sürekli kalabalık toplantılar yapmak zorunda kalan firmalar, Çiçek Plaza'da bulunan ortak kullanıma açık 20 kişilik toplantı salonu sayesinde büyük ofis satın almak ya da kiralamaktan kurtuluyor ve böylece giderlerini düşürüyor" diye konuştu.

Aydın ÇETİNKAYA/Ege Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181