Ayrancılar TOKİ 29 konut için kura tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Ayrancılar TOKİ 29 konut için kura tarihi belli oldu.

Ayrancılar TOKİ 29 konut için kura tarihi şu şekilde; 23 Temmuz 2018 tarihi saat 12:00'da yapılacak olan kura töreni TOKİ İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi, 221. Sok. No:5 Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

İzmir'de 5819 Sayılı Kanun kapsamında, başvuru bedeli yatırıp konut almak için bekleyen vatandaşlar için 29 adet konut ayrıldı. TOKİ tarafından İzmir Ayrancılar TOKİ konutları ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;  İzmir Torbalı Projesinde 29 adet 2+1 (Teslimsiz) konut, İdaremiz tarafından kontenjan ayrılmıştır. İzmir ilinde ise konut bekleyen kişi sayısı 29 kişi olup; İzmir Torbalı projesinden eşit sayıda 29 konut tahsis edildiği için sadece konut belirleme kurası çekilecektir.

Ayrancılar TOKİ satış ve kura duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181