Ayrancılar Toki başvuru tarihleri!
TOKİ İzmir Torbalı 2018 projelerinden olan Ayrancılar Toki başvuru tarihleri 18 Haziran - 29 Haziran 2018 olarak belirlendi. Alt gelir gurbu için Brüt 110,56 ila 77,6 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon dairelerin, orta gelir gurbu için ise 3+1 dairelerin yer alacağı Torbalı Toki projesi 286 konuttan oluşuyor. Kura yöntemi ile daire sahiplerinin belirleneceği projeye başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir ilindeki yetkili tüm şubelerinden yapılabilecek. 

Ayrancılar Toki başvuru işlemleri için İzmir Ziraat Bankası şubelerine Nüfus Cüzdanı ile başvurmak ve alt gelir gurbu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 2.000 TL başvuru bedelini yatırmak yeterli olacak. Daire sahiplerinin belirleneceği Ayrancılar Toki kura tarihi için tıklayınız.

Ayrancılar Mahallesinde ki Torbalı Toki projesinde Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden ev sahibi olma hakkı tanınacak. Ayrıca projede en az yüzde 40 engelli vatandaşlarımıza da konut sayısının yüzde 5'i kura ile katılım olarak ayrılmış durumda.

Sözleşme tarihi itibariyle 36 ayda tamamlanacak olan Ayrancılar Toki başvuru şartları şu şekilde;

Alt gelir grubu;
1. T.C. vatandaşı olması,
2. İzmir il sınırları içerisinde son 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az son 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
3. Başvuru sahiplerinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç), (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.
4. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.
5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 olması) gerekmektedir.
7. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.


Ayrancılar TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Ayrancılar TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Ayrancılar Toki kura tarihi için tıklayınız
Ayrancılar Toki nerede? tıklayınız
Ayrancılar Toki fiyatlar için tıklayınız 

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muammer 6 yıl önce

Taksitler fazla degilmi

banner182

banner181