Ayrancılar TOKİ Evleri başvuru 2018!
TOKİ İzmir Torbalı 2018 projelerinden olan Ayrancılar TOKİ Evleri başvuru 2018 detayları belli oldu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Ayrancılar TOKİ Evleri başvuru 2018 tarihleri 18 Haziran - 29 Haziran 2018 olarak belirlendi. Alt gelir gurbu için Brüt 110,56 ila 77,6 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon dairelerin, orta gelir gurbu için ise 3+1 dairelerin yer alacağı Torbalı Toki projesi 286 konuttan oluşuyor. Kura yöntemi ile daire sahiplerinin belirleneceği projeye başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir ilindeki yetkili tüm şubelerinden yapılabilecek. 

Ayrancılar TOKİ Evleri başvuru 2018 işlemleri için İzmir Ziraat Bankası şubelerine Nüfus Cüzdanı ile başvurmak ve alt gelir gurbu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 2.000 TL başvuru bedelini yatırmak yeterli olacak. Daire sahiplerinin belirleneceği Ayrancılar Toki kura tarihi için tıklayınız.

Ayrancılar Mahallesinde ki Torbalı Toki projesinde Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden ev sahibi olma hakkı tanınacak. Ayrıca projede en az yüzde 40 engelli vatandaşlarımıza da konut sayısının yüzde 5'i kura ile katılım olarak ayrılmış durumda.

Ayrancılar Toki kura tarihi için tıklayınız
Ayrancılar Toki nerede? tıklayınız
Ayrancılar Toki fiyatlar için tıklayınız 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181