Ayrancılar Toki kura tarihi! 9 Temmuz 2018
İzmir Torbalı'da inşa edilecek olan projede Ayrancılar Toki kura tarihi 9 Temmuz 2018 olarak belirlendi. Alt gelir grubu için 2+1 daire tipinde, orta gelir grubu için 3+1 daire tipinde 286 konuttan oluşan Torbalı toki projesinde daire sahipleri 9 Temmuz 2018'de yapılacak kura ile seçilecek.

Ayrancılar Toki kura tarihi itibari ile kuraya katılabilmek ve ev sahibi olabilmek için başvuruların, 18 Haziran-29 Haziran tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir ilindeki yetkili tüm şubelerine yapılması gerekiyor. Başvuru için Nüfus Cüzdanı ile başvuruda bulunmak ve alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 2.000 TL başvuru bedelini yatırmak yeterli.

Ayrancılar Toki projesinde Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden ev sahibi olma hakkı tanınacak. Ayrıca projede en az yüzde 40 engelli vatandaşlarımıza da konut sayısının yüzde 5'i kura ile katılım olarak ayrılmış durumda.

Sözleşme tarihi itibariyle 36 ayda tamamlanacak olan Ayrancılar Toki projesine başvuru şartları şu şekilde;

Alt gelir grubu;
1. T.C. vatandaşı olması,
2. İzmir il sınırları içerisinde son 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az son 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
3. Başvuru sahiplerinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç), (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.
4. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.
5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 olması) gerekmektedir.
7. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

Ayrancılar Toki kura tarihi ve proje ile tüm tüm gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Ayrancılar TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Ayrancılar TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Ayrancılar Toki nerede? tıklayınız
Ayrancılar Toki fiyatlar için tıklayınız 

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semiha celikS 6 yıl önce

Hak sahiplerine nezaman kirz cekilecek

Avatar
Semiha celikS 6 yıl önce

Hak sahiplerine nezaman kura cekilecek sincan daraycik

Avatar
Semiha celikS 6 yıl önce

Hak sahiplerine nezaman kura cekilecek sincan daraycik

Avatar
tugrulhan verdil 6 yıl önce

kura nerede olacak bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
bulamadım bir türlü

banner182

banner181