Ayrancılar TOKİ nerede?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek Ayrancılar TOKİ nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

9 Temmuz tarihinde kura çekilişinin yapılacağı Ayrancılar TOKİ nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Proje İzmir'in Torbalı ilçesinde Ayrancılar mahallesinde konumlandırılıyor. Toplam 286 konuttan oluşan projede alt gelir grubu için 2+1 daire tipinde, orta gelir grubu için 3+1 daire tipinde daireler bulunuyor. TOKİ projesinde başvuru için Nüfus Cüzdanı ile başvuruda bulunmak ve alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 2.000 TL başvuru bedelini yatırmak yeterli.

Kuraya katılmak isteyen vatandaşların 18 Haziran-29 Haziran tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir ilindeki yetkili tüm şubelerine gitmesi gerekiyor.

Ayrancılar TOKİ nerede sorusu  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Ayrancılar TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Ayrancılar TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Ayrancılar Toki fiyat için tıklayınız

Ayrancılar Toki kura sonuçları için tıklayınız 

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Yeni toki ayrancıların neresinde ulaşım nasîl oluyor dolmus otobus geciyormu yatırım yspmaya değermi

Avatar
red0gan yörük 6 yıl önce

Allah hükümetimizden razı gelsin inşAllah bizede çıkar

banner182

banner181