Bakan Yıldırım'dan İzmir Bayındır'a TOKİ müjdesi!
Bakan Binali Yıldırım, Bayındır'da 236 konutluk proje hazırlandığını, yeni yolların yapılacağını, Temmuz ayından itibaren doğalgazın geleceğini belirtti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Külliye açılışında Bayındır'a müjdeler verdi. Cami restorasyonlarının süreceğini belirten Yıldırım, "Bugün Hacı Sinan Cami ve Külliyesi'nin açılışını yapıyoruz. Orada bir hamam var. Vali Bey ile konuştuk orayı da külliyeye katacağız. Hacı İlyas Camii'nin çevresini de açacağız ve orayı da güzel bir hale getireceğiz. Bıyıklar Camii çevresini de açıp gül bahçesine çevireceğiz. Darul Kurna Camii için de aynı şeyleri yapacağız" diye konuştu.

Yıldırım, müjdelere şöyle devam etti: "Gelirken gördüm 147 TOKİ binası bitmek üzere. Bu yetmez TOKİ için yeni bir 236 konutluk proje hazırlıyoruz Bayındır'a. 2017 yılının sonuna kadar Bayındır'ın her yerinde doğalgaz olacak. Hanımlarımız soba yakmak için uğraşmayacak, kendilerine zaman ayıracaklar. Bölünmüş yol çalışmalarını görüyorsunuz. Bu yıl tamamen bitecek. Asfaltı, çizgisiyle etrafında Bayındır'ın güzel çiçekleriyle birlikte tamamlayacağız. 2017 yılı sonunda Ödemiş- Kiraz- Bayındır yolu tamamen bitmiş olacak. İzmir'den çıktığınızda bir saatte Kiraz'a varmış olacaksınız. Siz yine acele etmeyin. Yolların kralı olmaz yolların kuralı olur."

Başkan Kocaoğlu ise, törende yaptığı konuşmada, "Bölgemizde çok tarihi eserler var. İşimiz çok. Birlikte yapacağız, birlikte çalışacağız. Uzun yıllar birlikte çalıştığım meclis üyemiz Azad Fazla Hak'ın rahmetine kavuştu. Üzgünüz" dedi.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181