İzmir'de TOKİ Evleri 2018!
İzmir'de TOKİ Evleri 2018 projeleri detaylarını sizler için araştırdık. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiyenin birçok şehrinde yapılan projelerin çalışmaları devam ediyor. 

İşte İzmir'de TOKİ Evleri 2018 listesi;
- İzmir Torbalı TOKİ başvuru tarihleri 18 Haziran - 29 Haziran 2018 olarak belirlendi.  Alt gelir gurbu için Brüt 110,56 ila 77,6 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon dairelerin, orta gelir grubu için ise 3+1 dairelerin yer alacağı Torbalı Toki projesi 286 konuttan oluşuyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir ilindeki yetkili tüm şubelerinden yapılabilecek. 
- İzmir Kınık Toplu Konut Projesinde yer alan 2 adet Alt Gelir Grubu konutun satışı 18 Haziran 2018 – 28 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.
- İzmir Tire TOKİ Evleri projesi kapsamında yer alan 357 adet alt gelir grubu ve 172 adet orta gelir grubu konutun sözleşmeleri 30 Haziran'a kadar imzalanmaya devam edecek.
- TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel projesi kapsamında inşa edilecek olan 679 adet konutun inşaatı ilerleyen günlerde başlayacak. TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel başvuru tarihi henüz netlik kazanmadı.
- TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 315 adet konutun inşaat başladı. TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar başvuru tarihi ilerleyen günlerde netlik kazanacak.
- TOKİ İzmir Tire projesinde yer alacak olan 529 adet konutun inşaatı başladı. Projenin başvuru tarihi henüz beli olmadı.
- TOKİ İzmir Kınık projesi kapsamında inşa edilecek olan 271 adet konutun inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. TOKİ İzmir Kınık başvuru tarihi henüz netlik kazanmadı.

İzmir Torbalı TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
​İzmir Torbalı TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
İzmir Torbalı TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
İzmir Torbalı TOKİ fiyatlar için tıklayınız.
İzmir Torbalı TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

İzmir'de TOKİ Evleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozlem kaplan 6 yıl önce

Tokiye yazılmak ıstiyorum yeriniz nerede aylık taksidiniz nakadar öğrenmek ıstiyorum

Avatar
Ozlem kaplan 6 yıl önce

Tokiye yazılmak ıstiyorum yeriniz nerede aylık taksidiniz nakadar öğrenmek ıstiyorum

Avatar
Ozlem kaplan 6 yıl önce

Tokiye yazılmak ıstiyorum yeriniz nerede aylık taksidiniz nakadar öğrenmek ıstiyorum

Avatar
Ahmet ulucan 6 yıl önce

Bir an evvel kıyamet kopmadan evlendirin şu fakir fukarayı sayın devlet büyükleri.

Avatar
Aysun 6 yıl önce

İzmirde toki nekadar taksitlerine

Avatar
Aysun 6 yıl önce

İzmirde toki nekadar taksitlerine

banner182

banner181