İzmir Kemalpaşa TOKİ Evleri fiyatları!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen İzmir Kemalpaşa TOKİ Evleri fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir Kemalpaşa TOKİ Evleri fiyatları dairelerin büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor. Toki izmir kemalpaşa fiyatları şu şekilde; 2+1 daireler 169 bin TL'den 3+1 daireler 249 bin TL'den satışa sunulacak. Kemalpaşa TOKİ 2019 ödemeleri için tıklayınız.


İzmir Kemalpaşa 679 Konut Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen İzmir Kemalpaşa toki başvuruları 5 Mart 2019 tarihi ila 29 Mart 2019 tarihi arasında kabul edilecek. 282 adet 2+1 alt gelir grubu ve 397 adet 3+1 orta gelir grubu konut için başvuruların toplanacağı İzmir toki evleri 2019 başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir İlindeki tüm şubeleri aracılığı ile yürütülecek. Kemalpaşa TOKİ 2019 başvuru şartları için tıklayınız.

İzmir Kemalpaşa TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ fiyatları için tıklayınız.

İzmir Kemalpaşa TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

İzmir Kemalpaşa TOKİ Evleri fiyatları detaylarını sizler için derledik. kemalpaşa toki fiyatları ve izmir kemalpaşa toki daire fiyatları projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 3 yıl önce

Kemalpasada toki cekilişi ne zaman

Avatar
Yaşar bacara 2 yıl önce

Kemalpaşa Toki evlerinde satılık daire arıyorum 0536 268 90 22

Avatar
Kerım otkoparan 6 ay önce

Kemalpasa tokı evlerınden almak istiyorum

banner182

banner181