İzmir Kemalpaşa TOKİ Evleri satış duyurusu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen İzmir Kemalpaşa toki evleri satış duyurusu detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir Kemalpaşa toki evleri satış duyurusu detayları şu şekilde;
İzmir Kemalpaşa TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan toki izmir projeleri 2019 başvuru tarihleri kapsamında Kemalpaşa projesinin başvuruları yakın bir zamanda toplanmaya başlayacak. Bizde sizler için izmir kemalpaşa toki evleri başvuru ne zaman sorusunun cevabını araştırdık.

iİzmir Kemalpaşa 679 Konut Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen zmir kemalpaşa toki başvuru tarihi 5 Mart 2019 tarihinde başlıyor. İzmir toki evleri 2019 kapsamında yer alan izmir kemalpaşa toki başvuruları 29 Mart 2019'a kadar devam edilecek.

282 adet 2+1 alt gelir grubu ve 397 adet 3+1 orta gelir grubu konut için başvuruların toplanacağı izmir toki evleri 2019 başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir İlindeki tüm şubeleri aracılığı ile yürütülecek. Kemalpaşa TOKİ 2019 başvuru şartları için tıklayınız.


Kemalpaşa TOKİ 2019 ödemeleri için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ fiyatları için tıklayınız.

İzmir Kemalpaşa toki evleri satış duyurusu detaylarını sizler için derledik. izmir toki 2019 projeleri ve izmir kemalpaşa toki evleri satışı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181