İzmir Kınık'ta TOKİ başvuruları için son 1 hafta!
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, TOKİ'nin Kınık'ta gerçekleştireceği proje için başvuruların bitmesine son 1 hafta kaldığını açıkladı.

Doğruer, vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olacağını belirterek, "Vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi var. Başvurular için son bir hafta. Herkesi başvuru yapmaya bekliyoruz" diye konuştu.

Başvurular belediyeye

Başvuların Kınık Belediyesi Halkla İlişkiler Servisi'ne yapıldığını belirten Başkan Sadık Doğruer, "2+1'den oluşan daireler için 4 bin lira peşinat 376 lira taksitle 20 yılda, isteyen için 736 lira taksitle 16 yılda ödeyerek ev sahibi olabilecek. Başvuru yapanların Kınık'ta en az 1 yıldır ikamet etmesi ve gelirinin 3 bin 200 lirayı geçmemesi gerekiyor. 3 artı 1 dairelerde ise daha önce TOKİ'den ev almamış olmak gerekiyor. Son başvuru tarihi 20 Mayıs" açıklamasını yaptı.

Emirhan Ergen / Yeni Asır Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181