İzmir Ödemiş TOKİ'de 486 konutun ihalesi yapıldı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Ödemiş İlçesi Zeytinlik Mahallesi’nde inşa edilecek 468 konutun ihalesi yapıldı.

12 Haziran 2018 Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor. Projede yükseklikleri zemin+3 olan konutların 254’ü 2+1 ve 214’ü ise 3+1 planında tasarlandı.

Tasarımda geleneksel ve modern mimari sentezlendi. Cephelerde estetik ve zengin görünüm açısından zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, geniş balkon ve pencereler kullanıldı.

Mahalle konseptinde tasarlanan yerleşim alanı dükkânları, camisi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir cazibe merkezine dönüşüyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Google kullanıcısı 5 yıl önce

Ne zaman başvurusu yapılacak kendimizi ne zaman yazdiracagiz?

banner182

banner181