İzmir Selçuk TOKİ hak sahipleri belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir’in Selçuk ilçesinde yapılacak konutlar için kura töreni yapıldı. Kurada bin kişi ev sahibi olmanın sevincini yaşadı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında İzmir’in Selçuklu ilçesi Zafer Mahallesinde 2+1 ve 3+1 planda yapılacak bin konut için bugün kura töreni yapıldı.

Bin konut için 2 bin 36 kişinin başvurduğu projenin kura töreni Selçuk Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Tören Alanı’nda Noter huzurunda düzenlendi. Kura törenine katılan vatandaşlar, kendilerine çıkacak daireleri meraklı gözlerle bekledi. Kurada isimleri çıkan ve ilk kez ev sahibi olan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı.

Selçuk Zafer Mahallesi projesinde konutların 500'ü "2+1", 500’ü de "3+1" nitelikte olacak. Projede yer alan konutların 33'ü şehit ailesi ve gazilere, 47’si engellilere, 250’si emeklilere, 670’i de diğer vatandaşlara ayrıldı.

Alt gelir grubuna yönelik olan 2+1 konutlar 617 TL’den başlayan taksitlerle %12, %20 peşinat ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu.  Orta gelir grubuna yönelik olan 3+1 konutlar ise 1.222 TL’den başlayan taksitlerle %10, %20 peşin 120 ve 180 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu.

Selçuk TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181