İzmir TOKİ sözleşmeleri ne zaman imzalanacak?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen İzmir TOKİ sözleşmeleri ne zaman imzalanacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

İzmir TOKİ sözleşmeleri ne zaman imzalanacak sorusunun cevabı şu şekilde; İzmir Torbalı Ayrancılar Toplu Konut Projesinde asil hak sahipleri sözleşmelerini 16 Temmuz ile 31 Temmuz arasında imzalarken yedek hak sahipleri ise 6 Ağustos ile 10 Ağustos tarihleri arasında imzalayacaklar. 

Alt gelir grubu için 2+1 daire tipinde, orta gelir grubu için 3+1 daire tipinde 286 konuttan oluşan Ayrancılar TOKİ projesinde dairelerin sahipleri 9 Temmuz 2018'de yapılan kura ile belli oldu. İzmir'in Torbalı ilçesinde Ayrancılar Mahallesinde konumlandırılan TOKİ projesinde başvuru toplama süresi ve kura töreni sona erdi.

İzmir TOKİ sözleşmeleri ne zaman imzalanacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İzmir Torbalı TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
​İzmir Torbalı TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

İzmir Torbalı TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181