Ödemiş Zeytinlik TOKİ projesinde ÇED süreci başladı!
TOKİ'nin önemli yatırımlarından Ödemiş'teki 468 konutluk proje için son viraja girildi. ÇED süreci başlayan projenin onayları alındıktan sonra inşaatına başlanacak.

Ödemiş'in Zeytinlik Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) merakla beklenen yeni toplu konut projesinin yapımına resmen start verildi. İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden gelecek onayın ardından dev yatırımın temeli atılarak inşaatına başlanacak.

SÜREÇ BAŞLADI
Ödemiş'te geçtiğimiz yıllarda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından duyurulan dev proje için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden ön onay geldi.

İl Müdürlüğü'nden alınacak bürokratik onaylar ve izin süreci tamamlandıktan sonra projenin inşaatı start alacak. TOKİ'nin Zeytinlik Mahallesi'nde inşa edeceği 468 konut için ihaleye çıkılmasının ardından 82 bin 532 metrekarelik alanda 1872 kişinin yaşaması öngörülen blokların yapımına başlanacak. Toplam 57 milyon liraya mal olacak projede 2020 yılının haziran ayında inşaatların tamamlanması ve kura çekimiyle belirlenen hak sahiplerine anahtar teslimi yapılması öngörülüyor. 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet de cami yapılacak proje kapsamında ayrıca bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda toplu konut projesi içerisinde 339 araçlık otopark ayrıldı.

Proje kapsamında belirlenen 6 ayrı parselde çeşitli tip ve büyüklüklerde konutlar inşa edilecek.

Erman Şentürk / Ege Telgraf Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181