TOKİ arsa satışı İzmir 16 Ekim 2018!
Emlak Yönetim tarafından yapılacak olan TOKİ arsa satışı İzmir 16 Ekim 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ arsa satışı İzmir müzayedesi 16 Ekim 2018 tarihinde (Salı günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) canlı yayın yapılacak.

İzmir Narlıdere'de 156 ada 1962 parselde bulunan toplam 55 bin 766 metrekare alana sahip olan arsa için TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "Arsa ve toplu konut üretiminde kullanılması ve yapılacak imar uygulaması sonucu kamu hizmetine ayrılacak alanlar ile Maliye Bakanlığı'nca değişik ihtiyaçlar için talep edilen yerlerin aynı şartlarla müstakil parsel olarak hazineye iade edilmesi,a yrıca anılan taşınmazların hiçbir şekilde devir amacı dışında kullanılmayacaktır."

Konut alanı, konut+ticaret alanı, özel eğitim alanı, cami alanı, park alanı, yol niteliğine sahip olan arsanın metrekaresi 1.840,00 TL'den satışa sunulacak. Arsanın ödemesi 18 ay vade ile yapılabilecek.

TOKİ arsa satışı İzmir şartnamesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181