TOKİ İzmir Kemalpaşa'da 2 bin 500 konutluk 1. etabın çalışmaları başladı!
İzmir Kemalpaşa'da TOKİ projesinin beton döküm çalışmasına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, açıklamalarda bulundu. AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen ile Bayındır'a geçen Sürekli, hemşerileriyle kucaklaştı. Esnafın kendisine gösterdiği yoğun ilgiden mutluluğunu dile getiren Vekil Sürekli, sohbet ettiği herkesle ilgilenip, vatandaşların taleplerini dinledi.

TEK TEK NOT ALDI
Sürekli, "Değerli kardeşlerim, taleplerinizin hepsini teker teker not aldım. Devletimizin imkanları dahilinde hepsi ile tek tek ilgileneceğiz. İzmirliler her hizmetin en güzeline layıktır" dedi. Sürekli, şunları söyledi: "Hemşerilerimiz bizim kıymetlimiz, biz onlar için varız. Belediye Başkanımız Arif AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, konutlar ile ilgili bilgiler aldı. Uğurlu da durmaksızın çalışıyor. Kendisinin projelerini takdir ile takip ediyoruz. Kemalpaşa'nın çehresi değişiyor. TOKİ ile ilgili taleplerini bize iletmişlerdi. TOKİ hiç zaman kaybetmeden proje ile ilgili çalışmalarını yaptı ve 2500 konutluk inşaatın ilk etabını başladı. Bugün beton döküyoruz, en kısa zamanda yapılacak temel atma töreninde de yine burada olup bu projenin her adımına şahitlik edeceğiz" dedi.

ZİYARET ETTİ
Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu'nun vefat eden annesi sebebiyle taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Sürekli, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhittin Hızlan ve Tire Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimini de ziyaret etti.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181