TOKİ kura sonuçları 2019 Ödemiş ne zaman belli olacak?
Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan Toki kura sonuçları 2019 Ödemiş ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Toki kura sonuçları 2019 Ödemiş ne zaman belli olacak sorusunun cevabı şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan ödemiş toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 12 Temmuz 2019 Cuma günü saat 16:00’da Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yapılacak kura töreni neticesinde izmir zeytinlik toki kura sonuçları 2019 listesi belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yayınlanacak.

Ödemiş TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

İzmir Ödemiş Zeytinlik 468 Adet Toplu Konut projesi kapsamında inşa edilecek olan projenin başvuru süresi 19 Nisan'da sona erdi. Yatay mimaride inşa edilecek olan ödemiş Toki 2019 projesinde başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir İlinde bulunan yetkili şubeleri aracılığı ile kabul edildi.

Toki kura sonuçları 2019 Ödemiş ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için derledik. ödemiş toki kura sonuçları isim listesi 2019 ve izmir ödemiş toki kura sonuçları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Ödemiş Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Ödemiş Toki fiyat için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181