TOKİ Torbalı 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Yatay mimaride hayata geçirilecek olan Toki Torbalı 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki Torbalı 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun detayları şu şekilde;
 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan torbalı ayrancılar toki 2019 kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 20 Temmuz 2019 Cuma günü saat 11:00’da Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kura töreninden sonra toki izmir torbalı kura sonuçları 2019 listesi belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Toki tarafından yeni başlatılan Toki 50 bin konut izmir projeleri arasında bulunan proje 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek. İzmir Torbalı Ayrancılar 223 Adet Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olanprojede başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi. 

Toki Torbalı 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki izmir torbalı2019 kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

İzmir Ayrancılar Toki başvuru sonuçları listesi için tıklayınız.
İzmir Ayrancılar Toki fiyat için tıklayınız.
İzmir Ayrancılar Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181