Torbalı Ayrancılar TOKİ çekiliş sonuçları 2019 ne zaman belli olacak?
2+1 ve 3+1 planında işa edilecek olan Torbalı Ayrancılar Toki çekiliş sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Yatay mimaride inşa edilecek olan Torbalı Ayrancılar Toki çekiliş sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan toki izmir ayrancılar kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 20 Temmuz 2019 Cuma günü saat 11:00’da Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kura töreninden sonra izmir torbalı toki kura sonuçları 2019 listesi belli olacak ve 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Torbalı Ayrancılar Toki kura sonuçları için tıklayınız.

İzmir Torbalı Ayrancılar 223 Adet Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan projede başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar  T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edildi. 

Torbalı Ayrancılar Toki çekiliş sonuçları 2019 ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki izmir ayrancılar 2019 kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İzmir Ayrancılar Toki başvuru sonuçları listesi için tıklayınız.
İzmir Ayrancılar Toki fiyat için tıklayınız.
İzmir Ayrancılar Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayten gözcü 5 yıl önce

2018'de temmuz ayında cekilislerimiz oldu hak kazandık 2019 da Nisan'da teslim edilecekti hala bize bir bilgi verilmedi ve evlerimiz ne zaman teslim olacak

Avatar
Ayten gözcü 5 yıl önce

2018'de temmuz ayında cekilislerimiz oldu hak kazandık 2019 da Nisan'da teslim edilecekti hala bize bir bilgi verilmedi ve evlerimiz ne zaman teslim olacak

banner182

banner181